Afdøde kontakt medieskab -& foredrag

Rent praktisk så foregår platform på på flere forskellige måder fælles for dem er at der er mellem 6 og 12 mennesker forsamlet , det kan være privat hjemme ved en der gerne vil angere det eller i et lokalde der er stillet til rådighed af f.eks et bibliotek andre gange er det hjemme ved mig på Lolland , hvor jeg laver et opslag for det meste i min egen facebook gruppe Lolland Falster healing -& medieskab. 

   En platform tager i mellem 90 og 120 minutter afbrudt af jeg midt i det tager 4-5 minutters pause også bliver jeg ved så længe jeg har energi til , det er skønt at lave platform , men det suger enorme mængder af energi jeg går som regel ved siden af mig selv 24 timer op til og er virkeligt træt et døgn efter men træt på den gode måde :)  

      Så er der dem mere private måde at gøre det på ved at jeg kommer hjem til 1-2 mennesker eller de kommer til mig også ser vi på hvad der kommer igennem. Jeg holder det som sagt hjemme ved mig selv (lidt uden for Vesterborg / Lolland) men køre også ud de første 100 km er inkl i prisen (til platform) ellers koster det 3 kr pr kørt km , hvis jeg skal køre ud skal der dog minimum være 6 og Max 12 deltager..ellers er prisen 3 kr pr kørt km i alt.
i praksis fungere det på den måde , at vi laver en aftale om et engagement vi mødes på aftalte dato - først fortæller jeg lidt om hvad der skal ske også stiler jeg ind på de afdøde der nu måtte komme , jeg laver en beskrivelse af dem , hvorefter de gerne skulle blive genkendt af en af fremmødte. Når afdøde først er genkendt rykker de erfaringsmæssigt tætter på nogen gange er det en beskrivelse af afdøde og relationen i mellem pårørende andre gange går det et spadestik dybere og der kommer beskeder fra afdøde til pårørende.
  Det kan også ske , der ikke er noget , som helst der virker. Det er ikke sket endnu ... men det kan ske for alle der laver det her - i så fald bruger vi resten af tiden på at gå i dybden med hvordan det fungere og de fremmødte kan selv under min vejledning prøve sig frem.
  Hvad kræver det her af deltager ? ikke det store - en sund nysgerrighed og en lidt smidig psyke. 

Priser pr deltager ved platform :
Hjemme ved mig uden for Vesterborg på Lolland 150 Kr
ikke hjemme ved mig selv 200 Kr pr deltager

Pris for dig alene evt sammen med ET famillie medlem ven mm.
hjemme ved mig : 400 Kr
Hjemme ved dig eller anden steds 400 Kr + 3 kr pr kørt km fra min hjemadresse ...

Du kan kontakte mig på Facebook HER
eller på mail healer@bmm9.dk

Se min hjemmeside HER  (Den handler mest om healing )
Du er velkommen i min facebook gruppe HER

       Venligst
Bo M. Mogensen
Rosingvej
4953 Vesterborgvv